Direktlänk till inlägg 1 augusti 2007

Ullared - för eller emot?

Av decembertjej - 1 augusti 2007 19:04


Personen på bilden har inget med bloggägaren att göra :-)


Huvudvärk, trötta ben, blåmärken på höften, påkörda hälsenor, svettiga armhålor, blodsockerfall, värmeslag.... och en himla massa fynd i den med marginal överfulla vagnen. DET är Ullared! Dessutom handlar man ALLTID mer än vad man tänkt från början. Tusenlapparna seglar iväg i samma takt som vagnen fylls. Men det är faktiskt kul. Varje gång. Idag slapp jag köa men det var trångt som bara den. Men shoppat har jag gjort. Och nöjd är jag.


I väntan på att kunna lägga in "embed-kod" i denna blogg så lägger jag här in en länk till Peter Wahlbecks värdelösa låt: Ullared  Så dålig att den måste ses.


Sverige verkar delat i två läger: för eller emot Ullared. Jag har en kompis som är superemot. Skulle aldrig sätta sin fot där. Men överlag tror jag att fler faktiskt har upptäckt att det finns rätt mycket att handla där. Vilket läger tillhör du?


Kram från en trött en som nu ska ta en välförtjänt kopp te.


 
 
gulligagumman

gulligagumman

1 augusti 2007 19:51

Haha jag tänkte oxå lägga in den länken, inte klokt vad vi tänker lika =).
Kramis

http://gulligagumman.bloggagratis.se

 
Kärleksdravel

Kärleksdravel

1 augusti 2007 22:55

Omman har bott i området kring Ullared så är man inte speciellt imponerad av det. Men visst känar man pengar om man åker dit. Har en svärmor som är där minst en gång i månaden om inte fler gånger. Skulle jag ringa o säga att jag ska dit så hänger hon mer än gärna med! Hoppas ni hade det trevligt iaf Kram!

http://karleksdravel.bloggagratis.se

 
Kärleksdravel

Kärleksdravel

1 augusti 2007 23:32

Säger godnatt här med...Jag svarade din kommentar i min blogg (bara så du vet) Men glömde säga att visst är det jag alltid som sitter i båten i en longtailbåt i Thailand *myser*

Kram!

http://karleksdravel.bloggagratis.se

 
december

december

1 augusti 2007 23:36

För en annan som kanske åker dit MAX en gång om året så blir det kanske lite annorlunda. Det var i alla fall trevligt men man blev trött efteråt.
Kram tebax.

http://decembertjej.bloggagratis.se

 
Kärleksdravel

Kärleksdravel

2 augusti 2007 09:48

Godmorgon på dig. Hoppas ni får en underbar dag (trots att solens strålar inte riktigt vill komma fram) Kram

http://karleksdravel.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

2 augusti 2007 09:51

jadu, jag har bara varit där en gång, men det va trevligt när jag var där, fanns ju en himla massa att köpa :-)

http://cam021.bloggagratis.se

 
ida

ida

2 augusti 2007 14:04

Gör som du tipsat och tittar in här:) Angående Ullared, så är jag nog i lägret för. Alltid kul att shoppa. Å speciellt när det är billigt. Men är inte en sån som åker dit speciellt ofta, långt dit är det med:P

http://idapersson.bloggagratis.se

 
-Nena-

-Nena-

2 augusti 2007 16:40

Jag är nog för Ullared. Vi är inte där speciellt ofta, går några år mellan gångerna men när jag är där tycker jag det är kul och fyndar alltid något.
Min mamma och pappa var där i veckan och mamma sa att aldrig mer en dag under semestertider och i anslutning till lön *S* Men hon fyndade bra ändå ;)
Jag kände då lite avundsjuka och att jag nog gärna hade velat vara med och fyndat.

http://nena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Zorro

2 augusti 2007 20:24

Har också varit i Ullared några gånger och hittar alltid något som är bra. Det finns ju folk som inte gillar ICA heller.Huvudsaken är att man själv är nöjd. Vad andra tycker är helt ointressant. Kan höra ljudet till låten som börjar "I like where we are........ , men kan inte få något ljud på Ullredslåten. Måste man ha en viss speed på bredbandet för att detta skall fungera?

 
Filifjonkan

Filifjonkan

3 augusti 2007 10:28

Hej Ullared är ett kul ställe att fynda på men ok det är jobbigt trångt och ont får man överallt och plånboken m blir väldigt mager i kassan Men man brukar vara nöjd precis som du för det finns mycket bra grejor där.Filifjonkan är för

http://filifjonkan-se

 
Kärleksdravel

Kärleksdravel

3 augusti 2007 10:42

Godmorgon. Hoppas ni hade det ritkigt trevligt igår och att ni fortsätter med att ha det bra idag. Idag skiner ju solen så då kan ju barnen bada ha ha ha. Funderar på att njuta i solen av solen idag. Lillan har fått sig en rejäl förkylning så det blir nog till att stanna inne för henne idag. Kram!

http://karleksdravel.bloggagratis.se

 
decembertjej

decembertjej

3 augusti 2007 10:58

Hej allesammans!
Övervägande positivt märker jag :-)

Zorro: Så här svarar Youtube på frågan:
To make sure that you hear sound while watching videos, please check the volume controls on your computer. Also, be sure to increase the volume on other conventional video players on your computer, such as Real Player or Windows Media. This may have an effect on your computer's master volume levels. Next, check to see if your system meets these requirements for running the video player:

Macromedia Flash Player 7.0+ plug-in
Windows 2000 or higher with latest updates installed
Mac OS X 10.3 or higher
Firefox 1.1+, Internet Explorer 5.0+, or Safari 1.0+
Broadband connection with 500+ Kbps
Videos on YouTube are streamed through an Adobe Flash player. For the best viewing experience, we suggest you install the latest version of Adobe Flash after removing any old versions you've installed.

Om något av detta löser problemet - hör av dig och berätta. Jag älskar problem som löser sig men avskyr motsatsen. Hoppas det funkar!

Må så gott!

http://decembertjej.bloggagratis.se

 
december

december

3 augusti 2007 11:26

Kärleksdravel: Det blev verkligen trevligt!
Kram!

http://decembertjej.bloggagratis.se

 
IT-mamman

IT-mamman

3 augusti 2007 23:00

För. Alltså jag är för att åka dit en gång vart tredje år ungefär. Men man blir så tröööött. Och fattig.
Blir det en tur till Lager 157 då?

http://itmamman.wordpress.com

 
decembertjej

decembertjej

3 augusti 2007 23:38

IT-mamman: Jag läste om ditt inlägg när du var där och jag MÅSTE bara dit någon gång. Absolut!

http://decembertjej.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av decembertjej - 5 oktober 2007 14:58

  Efter att ha testat tre olika varianter på bloggar så kan jag säga att bloggagratis är klart enklast. Vad gäller att få in saker snyggt och prydligt, ladda upp bilder etc. så är denna tjänst kanonbra! Den är fantastiskt pedagogisk! Men jag kände a...

Av decembertjej - 4 oktober 2007 21:45

Så var arbetsveckan i stort sett slut. Visst väntar några timmars planeringsjobb på söndag, men det ska bli skönt med fredag. Känns konstigt att packa ut i husvagnen i morgon, men det ska bli trevligt att åka iväg lite. Det kanske blir en lördag-sönd...

Av decembertjej - 3 oktober 2007 21:25

Har varit ensam hemma sedan måndags morse och sambon dyker upp sent i kväll så det har varit tre dagar som gått i 120 knyck. Nu har jag tre lektioner och ett möte där jag ska prata inför ett samling företagare kvar - sen är arbetsveckan över för min ...

Av decembertjej - 2 oktober 2007 19:36

Kör STORYLINE för första gången och älskar det. Igår byggde jag bilar med ROBOLAB-material på en workshop och programmerade så kinderna blossade. Idag har jag tränat teater och fixat med klassens hemsida. Piprensare med glitter, läxor på nätet, pappe...

Av decembertjej - 30 september 2007 17:08

Tycker nog att den här helgen också har gått väldigt fort. Det beror nog på att det alltid finns att fixa med och då går tiden fort. Jag ska iväg och städa ur vår gamla pärlverkstad nu i ett par timmar (vi flyttade till ny lokal för ett par veckor se...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards